Skip to Content

Bakonyi Györgyné

Bakonyi Györgyné

Beosztás, szak: tanító, hitoktató, differenciáló pedagógus
Diploma: Tanító, ének szakkollégium 1990.; differenciáló pedagógia- szakvizsga 2007.
Tanfolyam: Hitoktató; Játszva a tanulási kudarcok ellen 2001/30 h; Osztályzat nélküli értékelés 2004/35h.

Bemutatkozás

26 éve vagyok pedagógus, közel 18 éve dolgozom a Szent József Katolikus Általános Iskolában. A differenciáló pedagógiai szakvizsgám megszerzése óta fejlesztőpedagógusi feladatokat is ellátok. Örömmel végzem a diákok tanulási képességeinek fejlesztését. Fontosnak tartom a gyermekek egyéniségének figyelembe vételét s annak kibontakoztatását. Minden gyermeket igyekszem szeretetteljes odafordulással megismerni, és segíteni abban, hogy Isten a vele kapcsolatos tervét bátran megvalósítsa.
A következő tanévben a szívemhez közelálló két tantárgyat, a magyart és ének-zenét fogom tanítani az első osztályban. Az ének-zene szakkollégiumi végzettségemmel lehetőségem van a harmadik osztálytól kezdődően a gyermekeket furulyaoktatásban is részesíteni.
Nagy várakozással tervezgetjük a következő évet osztályfőnök kolléganőmmel, Palla Erikával. Izgatottan várjuk osztályunkba a csillogó szemű gyermekeket, hogy bevezethessük őket a számolás, írás-olvasás rejtelmeibe és vezethessük őket kiteljesedésük felé.

Jellemzés

Szakmailag felkészült, precíz pedagógus. Mindig törekszik a legjobb módszerek bevonására a tanítványok érdekében. A teljesség igényével tájékoztatja kollegáit, és a szülőket is az aktualitásokról. Zene iránti vonzalma tagadhatatlan, e területen is nagyon aktív, hogy mindenki megérezhesse annak jótékony hatásait. Feladatoktól nem riad vissza, Osztályfonökként kiáll a diákjai mellett. Minden gondolata a gyerekekrol szól, értük dolgozik, értük bújja a törvényeket, az o jogaikat akarja érvényesíteni, tuzön vízen által. Bármiben lehet rá számítani. Kiváló pedagógus, nagyszeru kolléga.
Felkészült, alapos, a gyerekekre egyénileg odafigyelő kolléga. Határozott, következetes, ugyanakkor szeretetteljes bánásmód jellemzi osztályában. Az eltéro, külön bánásmódot igénylő gyerekek érdekeit, egyéni fejlesztésüket, értékeik feltárását szívügyének tekinti.
Nagyon odaadó, segítőkész munkatárs, száz százalékban kiveszi a részét a feladatokból. Megszállottja a munkájának, sokat igyekszik tenni azért, hogy a tanórán kívül is mindig történjen valami a suliban. S azt a valamit, mindig profi módon szervezi meg. A gyerekekhez kedves, anyai módon viszonyul. Irigylésre méltó az énekhangja…